Over mij

Mijn naam is Jolande Blanken en vanaf 1981 ben ik werkzaam in de zorg.
Ik ben een zorgzame eerlijke vrouw met passie en empathie voor het werken met en het hulp bieden aan mensen met een beperking en dementie.

Door mijn ervaring en de diversiteit van werkzaamheden ben ik breed inzetbaar. Mijn ervaringen liggen o.a op het gebied van: Autisme, ouderen, NAH, bordeline, psychische problematiek en multi problem gezinnen.

2015-10-09 12.53.52 (1)

Doordat ik in mijn werk veel te maken kreeg met mensen met schulden en schuldhulpverlening ben ik in 2012 bij het opleidingsinstituut “Praktikos” de modules Beschermingsbewind in de praktijk en Problematische schulden gaan volgen en heb deze met goed gevolg afgerond.

In 2015 ben ik voor me zelf begonnen als Zzp-er, wat me prima bevalt. Het sluit prima aan bij mijn visie waar ik het belangrijk vind dat de mensen waarvoor ik werk de regie in hun eigen leven houden, daarbij staat de keuzevrijheid voorop.
Ik vind het belangrijk dat een client zich veilig en op zijn/haar gemakt voelt en er een klik is.
Het woordje “op eigen kracht” spreekt mij erg aan, niet kijken naar je beperking, maar kijken naar wat je kunt en waar je nog hulp bij nodig hebt.

Sinds mei 2017 ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met de KZO.
De KZO is een samenwerking van kleinschalige zorgondernemers in het Groene Hart.
De ondernemers zijn gevestigd in de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Leiden en Kaag en Braassem.
De organisatie behartigt de belangen van van zorgbehoevende cliënten, waarbij persoonlijk keuzevrijheid van cliënten voor specifieke  zorg of zorgaanbieder centraal staat.

Voor informatie kunt U contact met mij opnemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ondersteunende begeleiding kan bekostigd worden vanuit het Pgb.